Samenvatting

De Ultegra XTE en XSE zijn gebaseerd op Shimano's best verkopende modellen en zijn klaar om de markt voor middelgrote reels opnieuw te definiëren.

Productinformatie

Met veel van Shimano&rsquo's toonaangevende ‘long cast’-technologieën, in slanke monochrome body's, overtreffen deze reels de verwachtingen en zijn ze klaar om bestsellers te worden in heel Europa.

Alleen Shimano heeft Super Slow Oscillation, wat voor jou reden genoeg is om de Ultegra XTE en XSE te kopen. Maar denk aan alle andere technologieën in deze supersterren voor de lange afstand en ze zijn onmogelijk te negeren. Met deze reels kun je niet alleen verder werpen, ze zullen ook beter vissen, langer meegaan en er fantastisch uitzien op welke hengel je ze ook koppelt.

Als je een karpervisser bent en de voorkeur geeft aan donkere ‘stealth-achtige’-kleuren, kies dan voor de XTE, als je een surfcaster bent of de voorkeur geeft aan lichtere kleuren, dan is de ‘zilver’-XSE je keuze. Welke je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je een goede beslissing hebt genomen. Verborgen in de lichtgewicht, stijve, CI4+ body van de Ultegra zit een selectie van Shimano’s meest geavanceerde technologie. HAGANE Gear en X-SHIP combineren met Infinity Drive en Silent Drive om verbazingwekkende soepelheid en lichtgewicht rotatie te leveren. Laat je echter niet voor de gek houden. Zet de Ultegra onder druk en hij produceert alle kracht die je nodig hebt, en meer. En hoewel de interne techniek een kunstwerk is, is het de werpprestatie waarvoor je deze molen koopt.

De Super Slow 5 Oscillation genereert een verbazingwekkend soepele lijnlegging die bewezen wrijving vermindert en het werppotentieel vergroot. Maar er zijn ook andere kenmerken die hieraan bijdragen. Rigid Cast vermindert de doorbuiging van de spoel op het moment van loslaten tijdens een worp en Parallel Body stuurt de lijn in de perfecte hoek naar de eerste geleider.

En als de lijn over de lip van de aluminium AR-C spoel stroomt ‘coils down’ om wrijving te verminderen. Het resultaat is een nog nooit vertoonde werpbriljantie voor zo'n betaalbare prijs.
Toon meer Toon minder

Specificaties

Gear ratio: 4.3:1
Gewicht: 600 g
Handle: Rechts/Links
Kogellagers: 4+1
Line Capacity: 0.35-550,0.40-400,0.45-300
Maximale rem: 20
Reelmaat: 14000

Gerelateerde verslagen en gidsen

There are currently no blogs connected to this article.

Reviews van klanten

Lees alle reviews Sluiten
Nog geen reviews.
Bewaar